En utskrift från Dagens Nyheter, 2024-04-20 07:11
Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/lingon-och-knackedessert/
Få ut mer av DN som inloggad
Du vet väl att du kan skapa ett gratiskonto på DN? Som inloggad kan du ta del av flera smarta funktioner.
- Följ dina intressen
- Nyhetsbrev
Ingredienser.Lingon- och knäckedessert
Portioner: 2
2 bitar knäckebröd
2 dl rårörda lingon
2 msk socker
2 dl mjölk, standard
Rårörda lingon blir en lika enkel som god efterrätt jag brukade få när jag som barn var på besök hos mina morföräldrar.
Grovkrossa knäckebröden. Varva knäckebrödskross och rårörda lingon i ett glas. Häll över mjölk och till sist lite extra socker. Servera direkt medan knäckebrödet fortfarande är hårt.