Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2024-04-20 07:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/lingon-och-knackedessert/

RECEPT

Lingon- och knäckedessert

Ingredienser.Lingon- och knäckedessert

Portioner: 2

2 bitar knäckebröd
2 dl rårörda lingon
2 msk socker
2 dl mjölk, standard

Rårörda lingon blir en lika enkel som god efterrätt jag brukade få när jag som barn var på besök hos mina morföräldrar.

Grovkrossa knäckebröden. Varva knäckebrödskross och rårörda lingon i ett glas. Häll över mjölk och till sist lite extra socker. Servera direkt medan knäckebrödet fortfarande är hårt.

Ämnen i artikeln

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt