Den här vinägern får en superhärlig och somrig rabarbersmak. Jag brukar skära ner lite äppelbitar och blanda dem i rabarbervinäger och därefter vänder jag ner äppelbitarna i en sallad. Vinägern är också god till rivna morötter och råa ostron. Testa också att tillsätta några droppar i en äppelpaj.
DIGITAL PRENUMERATION
Läs gratis till midsommar!
Ingen bindningstid. Alla artiklar på DN.se ingår. Dessutom: Expressen, Privata Affärer och över 40 lokala nyhetssajter! Gratis till 22 juni 2024, sen halva priset i ett helt år (endast 99 kr/mån). Därefter ord. pris 199 kr/mån.
Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.